BestFest

Si cum ar venea asa din lene si nestat in fata unui comp nu apucai sa ma dau cu parerea asa un pic eu si cu mine :).

Ei bine overall am ramas cu o impresie destul de buna legat de best.
Am asteptat cu nerabdare sa vad alanis , unkle si stereophonics. Ce-i drept eram curios de apollo 440 si de ce nu de roisin murphy , si daca tot eram acolo parca m-ash fii uitat si la Nela.

Sa incepem cu apollo 440 : mult prea tare !!! piesel ca raw power, stop the rock, ain't talkin''bout dub suna intr-un mare fel live.Baietii se agita frumos pe scena.Jos palaria , dar ca de obicei publicul nostru vine doar ptr. ce e comercial.

Alanisa : cel putin la nivelul asteptarile.Gagica este pro fara nici o chestie, dar ca de obicei publicul s-a excitat doar la sfarsit cand s-a cantat Ironic si Thank You in urma faptului ca s-a cerut bis (nu imi venea sa imi cred urechilor.)

Unkle : Rupere!! Genial! cum vreti voi. Suna baietii aia live impecabil, plus ca folosesc foarte putine sample-uri si totul este live. Jos Palaria. Cu siguranta multe formatii ar dori sa sune ca ei live si aici ma refer inclusiv la formatii rock :)

Stereophonics : la nivelul asteptarile : profi baietii - fara mare show dar sa fim seriosi, au muzica prea ok ca sa mai aibe nevoie de show.Surpriza placuta : destui de multi oameni la stereo - inca putini si cred ca o ajungeau pe nela la public.

Si bineinteles Nela : Nela e de vazut in concert : se agita cu show-ul care e foarte ok si de bun simt; vocea ei e chiar foarte tare live si are unele skeme geniale apropo de say it right pe chitara de la smells like teen spirits . Way to go Nelo.

Si nu in ultimul rand as putea spune ca organizarea a fost mult mai buna ca cea de la Bestival.Evident au fost si mai multe plangeri pe la primarie de la pesionari nerefulati de intregi decenii :)

P.S. Yes

Comments

Popular Posts